Fijne feestdagen

Brons voor SVM gymnastiek

20 januari 2020 12:57
Zaterdag 18 januari turnden een aantal meiden van SVM gymnastiek in de Bosbadhal in Emmeloord. Deze selectieleden kwamen uit in de vierde divisie. In de ochtend startten Feline Timmerman en Floor Henselmans.

Feline kwam uit voor jeugd 1 D1. Ze turnde ondanks de zenuwen een mooie wedstrijd en werd zelfs eerste op de balk. Feline kon met een mooie 5e plaats en een plek in de finale de sporthal verlaten. Floor kwam uit voor instap D1. Ook zij turnde een mooie wedstrijd met zeer weinig fouten, ondanks een val op de balk wist zij toch nog een mooie 3e plaats te bemachtigen. En daarmee is ook Floor door naar de finale.

‘s Mddags was Jara Bols aan de beurt. Voor Jara is dit het eerste jaar in de 4e divisie. Hiervoor turnde zij een niveautje lager in de vijfde divisie. Als eerste moest Jara haar kunnen laten zien op de balk. Helaas had zij door de zenuwen twee keer een val van de balk, waardoor haar kans op een finaleplaats verkeken was. De rest van de toestellen turnde zij heel netjes en daarmee heeft ze zich in deze spannende wedstrijd goed herpakt! Jara mag het nog een keer proberen in de play off. We wensen haar alvast heel veel succes.

De turnsters hebben samen met hun trainsters Daphne en Sharina een mooie prestatie neergezet in deze eerste wedstrijd van het seizoen. SVM gymnastiek kan daarmee terugkijken op een gezellige en succesvolle dag!

Tags:

Er zijn geen punten op de agenda.

Foto van de week

Sporthal 'De Triangel' | Maanhuizenlaan 10 | 8316 AB Marknesse | Tel: 0527- 203385 info gymnastiekmarknesse@hotmail.com
Privacy Verklaring