Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/gym/domains/svmgymnastiek.nl/public_html/include/class/alstro.class.php on line 208
Nieuwe bestuursleden gezocht!
  Fijne feestdagen

Nieuwe bestuursleden gezocht!

28 maart 2022 17:00 Voor het nieuwe sportseizoen, vanaf september 2022, is het bestuur op zoek naar nieuwe leden. Zowel Barbra Vereecken als Ineke Timmermans nemen afscheid van het bestuur. In deze mail lees je meer over ons bestuur en de taken van het bestuur.

SVM gymnastiek is een stabiele en financieel gezonde vereniging met leden uit Marknesse én de omliggende dorpen. Onze afdeling voor gymnastiek/turnen maakt deel uit van SVM. Voordeel daarvan is bijvoorbeeld dat de ledenadministratie en contributie inning centraal geregeld zijn. Dit is geen taak van ons eigen bestuur.

Het bestuur komt ongeveer 6 keer per jaar bij elkaar, waarbij de leidsters ook (deels) aansluiten.

Als bestuur zijn wij bezig met de volgende zaken:

Aanspreekpunt voor en meedenken met de trainsters rond praktische zaken en activiteiten
Contact met gemeente (accommodatie verhuur)
Promotie van de vereniging
Bijhouden van de website en de mail
Contact met ouders/verzorgers (informatie)
Vertegenwoordiging bij de afdelingsvergaderingen van SVM Algemeen (als onderdeel van de omni vereniging)
Afstemming over financiën

De taken in het bestuur verdelen we onderling en in goed overleg. Er heerst een prettige sfeer in de vereniging en met onze enthousiaste trainsters bieden we een aantrekkelijke sportvereniging voor Marknesse en omgeving.

Een vereniging kan niet zonder bestuur, wil jij je inzetten voor de gymvereniging van jouw kind? Dan komen we graag met jou in contact!

Je kunt reageren op deze mail of telefonisch contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Namens trainsters en bestuur,

Barbra Vereecken (06 20572492)

Paulien Wolters (06-39626087)

Ineke Timmermans (06-38769933)

Tags:

Feestelijke uitvoering

Zaterdag 28 mei is er een feestelijke turnuitvoering om 19.00 uur.

Foto van de week

Sporthal 'De Triangel' | Maanhuizenlaan 10 | 8316 AB Marknesse | Tel: 0527- 203385 info gymnastiekmarknesse@hotmail.com
Privacy Verklaring